Underground Tour

Ovaj izlet nastao je kao ideja da upoznate, razgledate i doživite Pulu, ne kao turist već kao putnik koji želi istražiti grad baš onakav kakav on jest.

Uz vodiča koji vam ne daje samo informacije već vam želi približiti kako izgleda dan u Puli, gdje su mjesta za koja ne možete saznati na internetu, koji su kafići  u kojima ćete se osjećati ugodno kao doma i upoznat neke nove zanimljive ljude. Priče koje nisu nigdje zapisane ali žive kroz ljude koji jesu ovaj grad.

Dajemo vam sliku o onome što volimo, gdje se zabavljamo, za što i protiv čega se borimo i zašto mislimo da to ima smisla. I to na najljepšim mjestima u gradu, onima koja imaju dušu.

  • razgledavanje i upoznavanje “Rojca”. Bivše vojarne a  danas društvenog centra nazvanog po heroju iz drugog svjetskog rata – Karlu Rojcu. Mjesto gdje se nalaze udruge koje su svojim trudom i kreativnošću oživjele ovaj prostor. Danas ih djeluje ukupno 106. Već u samom dvorištu možete čuti zvukove instrumenata, razgledat grafite i oslikane hodnike unutar zgrade. A usput ćete sigurno naletit na neke nove priče koje je u ovom trenutku uopće nemoguće predvidjeti.
  • obilazak centra Pule i mjesta zanimljive prošlosti gdje ćete biti rijetki posjetitelji
  • vodimo vas u svoje najdraže kafiće
  • ručak