Tajlandska pustolovina 11 dana

Kako vam zvuči Kratki tečaj samoobrane metodama Tajlandskog boksa, ili Zip line sa pogledom na predivnu prirodu Chiang Mai-a? Možda bi trekking tura po tajlandskoj džungli u društvu lokalnih plemena zadovoljila vaš adrenalinski apetit, ili bi to pak bilo kupanje sa slonovima I rafting na bambusovim splavovima? Ne brinite, i obilazak glavnih turističkih znamenitosti Bangkoka bit će sve samo ne uobičajen.

BANGKOK BIKE TOUR / KURS TAJLANDSKOG BOXA / CHIANG MAI ZIPLINE / CHIANG MAI BIKE TOUR / TREKKING U DŽUNGLI

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI: Vaš duh nikad ne miruje, mozak uvijek mašta o novim iskustvima, a u ekipi ste poznati kao adrenalinski ovisnik? Krenite sa nama u potragu za uzbuđenjima, vrijeme je da pomaknemo granice osobne izdržljivosti i doživimo Tajland na jedan neuobičajeni način.
Otkrit ćemo prekrasnu prirodu sjevernog Tajlanda i sa neuobičajene visine sagledati egzotične tajlandske prašume spuštajući se zip line-om od stabla do stabla. Krv već uvelike struji žilama a adrenalin nezaustavljivo skače, ali to je samo uvertira u jedinstvenu pustolovinu koja slijedi.
Vodimo vas na trekking kroz netaknutu prirodu guste tajlandske džungle gdje ćemo se kupati sa slonovima u seocima lokalnih plemena, ići na rafting bambusovim splavovima, a večeri provoditi uz logorsku vatru.
Uglavnom, u sigurnim ste rukama iskusnih adrenalinskih ovisnika, vaše je samo da punim plućima uživate u svakom trenutku.

 

Ovdje možete preuzeti dokument s detaljnim opisom putovanja:

TAJLANDSKA PUSTOLOVINA – 11 dana

 

Let iz Zagreba / 11 dana

Termini putovanja:

⦁ 03.10.2019. – 13.10.2019.

⦁ 14.11.2019. – 24.11.2019.

⦁ 05.12.2019. – 15.12.2019.