Pula

Underground Tour

Ovaj izlet nastao je kao ideja da upoznate, razgledate i doživite Pulu, ne kao turist već kao putnik koji želi istražiti grad baš onakav kakav on jest.

Uz vodiča koji vam ne daje samo informacije već vam želi približiti kako izgleda dan u Puli, gdje su mjesta za koja ne možete saznati na internetu, koji su kafići  u kojima ćete se osjećati ugodno kao doma i upoznat neke nove zanimljive ljude. Priče koje nisu nigdje zapisane ali žive kroz ljude koji jesu ovaj grad. Saznaj više!

 

RT Kamenjak Tour

Cjelodnevni izlet na Kamenjak nastao je u želji za spajanjem edukativnih sadržaja, zabave i rekreacije.

Kamenjak je zaštićeni krajolik najjužnijeg dijela Istre, obale duge oko 30 km s brojnim uvalama, rtovima i plažama. Stanište je mnogih zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta. Na krajnjem jugu nalazi se Rt Kamenjak, a u blizini, na moru prema zapadu, je i svjetionik Porer. U blizini Porera nalazi se i otočić Fenoliga na kojem je moguće vidjeti otisak stope dinosaura. Saznaj više!

Pula Fortification Tour

Obilazak pulskih fortifikacija nastao je kao ideja nekoliko entuzijasta i njihove velike želje da se sačuvaju i ožive sve one priče i mjesta zbog kojih je Pula danas grad.

Izlet uključuje obilazak utvrda Grosso, Valmaggiore, Zonchi i Punta Cristo vojnim kamionom i pješačenjem kroz borovu šumicu uz stručno vodstvo. Sazanj više!

Napuštena Pula

Ako želite posjetiti Pulu bez da se oko vas nalazi mnogo ljudi, ne želite biti na još stotinu tuđih fotki ili nemate selfie štap, ovo je savršen izlet za vas.

Krećemo u vožnju biciklima sa pulskog željezničkog kolodvora, mjesta zanimljive arhitekture i povijesti.  Saznaj više!