FlixBus

IstrAction od 2018. započinje suradnju s FlixBusom koji spaja 1.400 destinacija u 26 zemalja. Ukoliko želite kvalitetno putovati autobusom i to po pristupačnoj cijeni, ovdje možete kupiti svoju kartu.

FlixBus su osnovala tri mlada poduzetnika iz Münchena s ciljem održivog putovanja koje će ujedno biti udobno i prihvatljivo svakom putniku. U isto vrijeme drugi njemački start-up MeinFernBus započeo je širiti svoju mrežu zelenih autobusa iz Berlina u druge gradove diljem Njemačke.

 

 

Ovdje mozete Klikom na LINK kupovati karte!

 

 

 

Nakon kraja željezničkog monopola 2013. godine, ova dva njemačka start-upa pozicionirali su se kao lideri na njemačkom autobusnom tržištu te su time nadjačali druge međunarodne korporacije. Nakon što su se timovi iz Münchena i Berlina udružili, FlixBus je postao dominantan lider u Njemačkoj.

Od 2015. godine FlixBus se širi na međunarodno tržište: osnovao je domaće autobusne mreže u Francuskoj, Italiji, Austriji, Nizozemskoj i  Hrvatskoj te pokrenuo međunarodne linije u Skandinaviji, Španjolskoj, Engleskoj te centralnoj i istočnoj Europi. Danas putnici mogu koristiti najveću europsku međunarodnu mrežu autobusnih linija.

Sretan vam put!